top of page
116042708_600144784025633_61654568215787

Hvad tilbyder jeg?

Forældreskabet er en af de største opgaver, vi voksne tager på os. Det er skønt og givende, det er ekstremt krævende, og det vil medføre både konflikt og frustrationer. Som forældre ønsker vi at støtte vores barns udvikling bedst muligt, men vi bliver jævnligt i tvivl og usikre på om det er den rette måde, vi griber tingene an på. Hvorfor siger barnet ’nej’ hele tiden? Hvorfor græder det nu? 
Min vejledning vil give jer større indsigt og forståelse for, hvad jeres barn har brug for. Udover at løse konflikterne, er det at forstå barnet også vejen til at støtte barnets følelsesmæssige udvikling og styrke barnets selvværd. 

At du bliver klogere på dit barn - og dig selv. 

Siden min uddannelse som Marte Meo-terapeut for snart 15 år siden, har jeg med stor begejstring benyttet mig af Marte Meo-metoden til at vejlede og supervisere familier fordi der hurtigt bliver et bedre samspil i familien og bedre udvikling hos barnet. 

Et forløb hos mig begynder med en indledende samtale, hvor I fortæller om de problemer, I gerne vil have hjælp til. Med udgangspunkt i de konflikter, I oplever i hverdagen, planlægger vi sammen et forløb – typisk af tre til fem gange. 
 

Konflikterne kan være alt lige fra flyverdragten, barnet nægter at tage skal på og tandbørstningen før sengetid til teenageren, der smækker med døren.

Forløbene retter sig til familier med børn i alle aldre – herunder børn med særlige behov. 

 

Og/eller:

Du formulerer, hvad du ønsker hjælp til, og med udgangspunkt i Marte Meo-metoden finder vi frem til hvordan og hvad der kan skabe de forandringer, du ønsker. Brugen af små videoklip har vist sig at være en enkelt og effektiv metode til at forbedre samspillet og skabe god stemning i familien, plejefamilien og mellem børn og pædagogisk personale.

I forbindelse med situationen omkring covid-19 er der mulighed for at få virtuel vejledning f.eks over Microsoft Teams. 

Supervision:

Jeg tilbyder supervision til plejefamilier med henblik på at arbejde på at skabe tilknytning mellem barnet og plejefamilien.

Her ser vi på, hvad barnet kan og hvad barnet har brug for at lære, og hvordan I som plejefamilie kan støtte barnet bedst muligt. 

bottom of page