top of page
116042708_600144784025633_61654568215787

Jeg er uddannet socialrådgiver, børnefaglig konsulent og supervisor samt Marte Meo terapeut med børneområdet som mit faglige omdrejningspunkt. Jeg har efteruddannelse indenfor neuropsykologien og mentalisering.

Jeg har arbejdet mange år som famlieplejekonsulent med vejledning  og supervision til plejeforældre i flere kommuner, senest i Center for Familiepleje i København, som socialrådgiver og supervisor på et behandlingshjem for børn også med særlige behov som ADHD, autisme samt børn med traumer.  Jeg har erfaring som konsulent for Socialstyrelsen i familieplejeanbringelser.

Jeg har i flere perioder haft private opgaver som Marte Meo-terapeut, hvor jeg har vejledt og hjulpet forældre i de udfordringer, de havde i forhold til deres børn. Desuden har jeg givet supervision til det pædagogiske personale på institutionsområdet, herunder specialområdet og skoler.

IMG_7651.jpg

Siden min uddannelse som Marte Meo-terapeut for snart 15 år siden, har jeg med gode erfaringer benyttet mig af Marte Meo-metoden til at vejlede og supervisere familier fordi der hurtigt bliver et bedre samspil i familien og bedre udvikling hos barnet. 

Privat bor jeg i et dejligt ældre hus tæt ved Utterslev Mose. Jeg er forælder til to voksne børn, svigermor og farmor. 

bottom of page